Allereerste horrorfilm van Marvel Studios krijgt een nieuwe trailer

Allereerste horrorfilm van Marvel Studios krijgt een nieuwe trailer

En dit lijkt een groot succes te zijn!

Iedereen kent Marvel als de studio die elk jaar weer de nodige films en series uitbrengt over superhelden. Nu gaan ze eens voor iets héél anders, namelijk een horrorfilm! De eerste beelden verschenen al vorige maand maar nu is weer een nieuwe trailer online gezet, die hieronder te zien is.

Begint oktober verschijnt op Disney+ een nieuw fenomeen van Marvel Studios. De streamer komt dan namelijk met de eerste "Marvel Studios' Special Presentation" en deze introduceert ons het figuur Werewolf by Night.

Wat te verwachten
De special Werewolf by Night zal ons de duistere kant van het Marvel Cinematic Universe laten zien. Het is acteur Gael García Bernal (bekend van o.a. Old en Coco) die invulling geeft aan het titelpersonage Werewolf by Night alias Jack Russell.

Volgens Twitter-scooper 'bigscreenleaks' duurt Werewolf by Night niet langer dan 52 minuten en dat is inclusief de aftiteling. De special is naar verwachting volledig zwart-wit en laat ons heel wat duistere personages zien. Tot nu toe is de film behoorlijk goed onthaald. Zo staat Marvels nieuwste avontuur op Rotten Tomatoes op dit moment op een zeer sterke 92% 'fresh' rating!

Bekijk hier de nieuwe beelden!



NieuwsFilm

meest populair