Netflix komt met een film over... 'liefdesverhaal Kylo Ren en Rey'?!

Netflix komt met een film over... 'liefdesverhaal Kylo Ren en Rey'?!

Niet een nieuwe Star Wars-film, maar wel geïnspireerd door het wereldberoemde galaxy 'far far away'

Niet iedereen was een even grote fan van de laatste Star Wars-trilogie. Zo vonden vele filmfanaten de aspect waar niet iedereen fan van was was de relatie tussen Kylo Ren en Rey, die beginnen als vijanden maar dichter naar elkaar toegroeien en zelfs een soort van 'koppeltje' worden (voor enkele minuutjes). Over hun liefdesverhaal wordt nu een nieuwe film gemaakt!

Het komt vandaag de dag vaak voor dat schrijvers zich laten inspireren door films om een verhaal te kunnen schrijven. De schrijfster van de populaire 50 Shades of Grey boeken begon met het schrijven van de franchise nadat ze zich geïnspireerd voelde door Twilight. Haar boeken werden vervolgens ook verfilmd. Nu zijn dus Kylo Ren en Rey aan de beurt.

Boek
Ali Hazelwood was een fan van de relatie tussen Kylo Ren en Rey en wilde er zelf ook iets van maken. Geïnspireerd begon Hazelwood aan het boek The Love Hypothesis, dat vorig jaar uitkwam. Dit werd erg goed onthaald en nu wordt er al een film van gemaakt! Netflix sprong er meteen bovenop en heeft al de rechten weten te bemachtigen.

Het verhaal gaat over Olive Smith, een promovenda die niet gelooft in lange relaties. Toch wil ze doen alsof ze een koppeltje vormt met Adam Carlsen, een jonge professor. Ondanks dat het enkel en alleen voor de schijn is, groeit het paar naar elkaar toe en krijgen ze zelfs gevoelens voor elkaar.

Inspiratie
Niet alleen lijken de twee personages in de boeken enorm veel op acteurs Adam Driver en Daisy Ridley, het mannelijke personage is zelfs naar de acteur vernoemt. Ook staat er in het boek dat Adam wat meer nodig heeft dan de bekende "hand-wavy Jedi mind tricks" om het hart van Olive te veroveren. Hieronder zie je ook wel duidelijk dat de personages lijken op de acteurs.



Ondanks het feit dat het verhaal natuurlijk volledig losstaat van de Star Wars-films, hopen de nodige fans van het boek dat Driver en Ridley gevraagd worden voor de film. De vraag is natuurlijk of zij hier überhaupt zin in hebben, aangezien zij ook te maken kregen met de nodige vervelende reacties na hun Star Wars-trilogie.

NieuwsFilm

meest populair