3 geruchtmakende films op Netflix voor 16 jaar en ouder

3 geruchtmakende films op Netflix voor 16 jaar en ouder

Films die minder of niet geschikt zijn voor kinderen.

Er staan opvallende films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie films die om verschillende redenen de aandacht hebben gevraagd en voor 16 jaar en ouder zijn, die je op de streamingdienst vindt.

Blonde

Regie: Andrew Dominik | Hoofdrollen: Ana de Armas, Adrien Brody, Scoot McNairy, Bobby Cannavale, Sara Paxton, Garret Dillahunt, Xavier Samuel, Julianne Nicholson | Kijk nu



Na een traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.

Beasts of No Nation (2015)

Regie: Cary Joji Fukunaga | Hoofdrollen: Idris Elba, Abraham Attah en Kurt Egyiawa | Kijk nu



Deze Netflix Original-film is pakkend en laat vooral de gruwelijkheid van de inzet en misbruik van kindsoldaten zien, die in dit verhaal onder leiding staan van het personage van Idris Elba. De film komt van een oorlogsdrama van de regisseur die recent de 25e Bond-film No Time to Die opleverde.

The Irishman

Regie: Martin Scorsese | Hoofdrollen: Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel, Joe Pesci, Stephen Graham, Anna Paquin, Jesse Plemons, Bobby Cannavale, Jack Huston, Ray Romano, Domenick Lombardozzi | Kijk nu



'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een WWll-veteraan die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

NieuwsFilm

meest populair