HBO Max maakt er met 12 nieuwe films een feestje van

HBO Max maakt er met 12 nieuwe films een feestje van

Dit is het nieuwe aanbod op HBO Max.

HBO Max voegde deze week een heerlijke 12 films nieuw toe aan zijn aanbod. Weer een weekje met meer dan tien titels dus! We duiken erin.

The Iron Lady (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Susan Brown, Alice da Cunha
De film gaat over de bekende Britse oud-politica Margaret Thatcher, die in de jaren 70 en 80 de obstakels van een door mannen gedomineerde politieke wereld overwint en wordt gehoord door het volk. Ze groeit uiteindelijk uit tot de eerste (en tot op heden enige) vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. De film gaat voornamelijk over macht en de prijs die daarvoor betaald moet worden. "The Iron Lady" was een vaak gehoorde bijnaam van Thatcher.

Heaven Is for Real (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randall Wallace | Cast: Greg Kinnear, Kelly Reilly, Thomas Haden Church, Connor Corum
Todd en Sonja Burpo moeten de kracht en de overtuiging vinden om mee te kunnen delen in de buitengewone en levensveranderende ervaring van hun zoon. Laatstgenoemde claimt dat hij kortstondig in de hemel is geweest tijdens een bijna-doodervaring. In eerste instantie gelooft niemand hem, totdat hij verhalen begint te vertellen over een aantal overleden mensen, waar hij nog niets vanaf wist voor zijn ervaring.

Aloha, Scooby-Doo! (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Maltby | Cast: Casey Kasem, Frank Welker, Mindy Cohn, Grey DeLisle
Scooby en de leden van de Mystery Gang gaan naar Hanahuna in Hawaï, omdat Daphne de kans heeft gekregen kleding te ontwerpen voor een hip merk. Tegelijkertijd maken de inwoners en gasten zich klaar voor een internationale surfwedstrijd. Alles komt echter in gevaar, wanneer de eeuwenoude geest Wiki-Tiki verschijnt met zijn leger kleine Tiki-demonen.

Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Sollett | Cast: Michael Cera, Kat Dennings, Aaron Yoo, Rafi Gavron
De film gaat over Nick O'Leary, een tiener die lid is van een queercoreband. Op een concert ontmoet hij Norah Silverberg. Hij vraagt haar of ze zich wil voordoen als zijn vriendin, zodat hij zijn ex kan terugpakken. Hoewel het op een snelle gunst leek, zullen ze niet uit elkaars leven verdwijnen.

The Sense of an Ending (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ritesh Batra | Cast: Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Harriet Walter, Michelle Dockery
Tony Webster is een man die zijn verleden niet van zich af kan schudden. Hij ontdekt een mysterieus aspect van dat verleden waardoor zijn hele leven op de kop wordt gezet. Webster krijgt namelijk een brief die een nieuw licht werpt op een oude relatie, waardoor hij daar opnieuw over moet nadenken.

Now You See Me 2 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Chu | Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco
Now You See Me 2 spelt zich een jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. De illusionisten hebben een comeback gepland, in een poging de onethische praktijken van een technologiemagnaat te onthullen. De man achter hun verdwijnact is niemand minder dan Walter Mabry, een techniekprotegee die de Horsemen onder bedreiging hun meest onmogelijke overval tot nu toe laat uitvoeren. Hun enige hoop? Een laatste stunt uitvoeren om hun namen te zuiveren en het meesterbrein achter alles te onthullen.

Gek van Oranje (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pim van Hoeve | Cast: Steef Cuijpers, Nasrdin Dchar, Auli Mousumi De, Martijn Fischer
Het is 2010 en Nederland scoort onverwacht hoge ogen tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika. De liefhebbers dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken - als het carnaval van het WK voorbij is - nooit meer dezelfde te zijn.

Demain tout commence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugo Gélin | Cast: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Ashley Walters
Samuel heeft het goed voor elkaar. Hij zit nergens aanv ast en woont dicht bij de mensen van wie hij houdt. Totdat één van zijn vroegere veroveringen voor de deur staat met Gloria, zijn dochter... Samuel gooit zijn leven om en zorgt jarenlang succesvol voor zijn dochter, totdat acht jaar later, haar moeder komt om het kindje terug te halen.

A Game of Secrets (2022)
Regie: Niels Borchert Holm |
Een jonge man hackt de wereldwijde voetbalindustrie om zijn meest verdorven sujetten aan de schandpaal te nagelen en wordt zo een doelwit voor machtige individuen en de oligarchen die hen financieren.

A Bigger Splash (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnson
Een rockster moet herstellen van een stembandoperatie, en gaat daarom op vakantie met haar regisseursvriendje. Als haar voormalig minnaar op komt dagen, lopen de dingen anders dan gepland.

Pride (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Warchus | Cast: Ben Schnetzer, Abram Rooney, Jim McManus, George MacKay
Het is 1984, Margaret Thatcher is aan de macht en de mijnwerkers staken. Tijdens de Gay Pride in Londen besluit een groep homoseksuele activisten geld in te zamelen voor de stakende mijnwerkers en hun families, maar de vakbond schaamt zich voor deze actie. De steunbetuigers trekken zich er niets van aan en vertrekken in een busje naar een mijnwerkersdorpje in Wales om hun donaties persoonlijk te overhandigen.

12 Years a Slave (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Chiwetel Ejiofor, Dwight Henry, Dickie Gravois, Bryan Batt
12 Years of a Slave is gebaseerd op de memoires van Solomon Northrup (Ejiofor). Deze Northrup was in de 19e eeuw een vrije zwarte man die leefde in New York toen twee mensen bij hem langskwamen en hem een baan in Washington aanboden. Daar werd hij ontvoerd en gedwongen tot een gruwelijk leven als slaaf onder verschillende eigenaren.

NieuwsFilm