De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Lou (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Foerster | Cast: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, e.a. | Kijk direct
Lou leidt een teruggetrokken bestaan in de bossen. Ze komt in actie wanneer Vee, de dochter van haar buurvrouw Hannah, wordt ontvoerd. Samen gaan Lou en Hannah tijdens een zware storm door het bos achter de dader aan. Hierbij moet Lou niet alleen de strijd aan gaan met de natuur, maar ook met haar eigen verleden.

#2 Moonfall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Kijk direct
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot, onverwachts geheim over de maan.

#3 Athena (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Romain Gavras | Cast: Dali Benssalah, Sami Slimane, Anthony Bajon, e.a. | Kijk direct
Na de tragische dood van een dertienjarige jongen, breekt er onrust uit in de arme buitenwijk Athena. De politie snelt zich toe en de spanningen ontketenen een geweldsexplosie. De vier oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict. Zij willen de dood van hun broertje wreken.



#4 Do Revenge (2022)
#5 A Jazzman's Blues (2022)
#6 Anna (2019)
#7 The Secret Life of Pets 2 (2019)
#8 De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja's van de Overkant (2022)
#9 I Used to Be Famous (2022)
#10 I Came By (2022)


NieuwsFilm

meest populair