Eerste foto uit 'Joker'-vervolg 'Joker: Folie á Deux' toont terugkeer Joaquin Phoenix

Eerste foto uit 'Joker'-vervolg 'Joker: Folie á Deux' toont terugkeer Joaquin Phoenix

Oscarwinnaar Joaquin Phoenix is terug.

Na lang wachten werd alweer even geleden duidelijk dat Warner Bros. dan toch rond is met regisseur Todd Phillips en hoofdrolspeler Joaquin Phoenix om een vervolg te maken op de succesvolle alternatieve DC-film Joker uit 2019.

Ondertussen zijn de camera's gaan draaien voor de film die meer gaat laten zien van het opmerkelijke personage Arthur Fleck dat heel wat in zijn hoofd haalt en het duidelijk niet helemaal op een rijtje heeft.

De grote vraag na de eerste film is of Fleck echt de Joker is, of dat hij alles of delen in de film heeft bedacht. Hierover zijn uiteraard vele theorieën. In deel twee Joker: Folie à Deux komen we er vast meer over te weten.

Eerste foto van Fleck
Via regisseur krijgen we een eerste foto te zien van het personage van Phoenix. Hij ligt met zijn hoofd achterover terwijl hij geschoren wordt, vermoedelijk in de inrichting - Arkham Asylum - waar hij opgesloten zit.

Duidelijk is ook dat Phoenix niet is aangekomen (of weer is afgevallen) voor de rol. De foto krijgt de korte tekst "Day 1. Our boy. #joker" mee.


Lady Gaga
Phoenix krijgt steun van onder meer Lady Gaga (House of Gucci, A Star is Born) die de rol gaat spelen van Harley Quinn, of een soort versie daarvan. In oktober 2024 moet Joker: Folie á Deux te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair