Rel op social media gaande tussen bekende vrouwen over ontrouw Adam Levine

Rel op social media gaande tussen bekende vrouwen over ontrouw Adam Levine

'Mannen zijn honden'

Van de week bekende een jong model op TikTok dat zij vorig jaar een affaire had met de getrouwde zanger Adam Levine van de band Maroon 5. De 43-jarige zanger is overigens samen met het mooie - en heel intelligente - topmodel Behati Prinsloo. Adam en de 34-jarige Behati hebben twee kinderen en de derde is onderweg. Adam Levine zegt daarop geen buitenechtelijke affaire te hebben, maar wel contact met het jonge model. En toen ... ontplofte social media. Naast de niet milde reacties van doorsnee-kijkers reageren ook actrices op de video.

De 23-jarige Sumner Stroh bekende de affaire van de week op TikTok, omdat zij niet wilde dat een vriendin haar verhaal aan de roddelbladen zou verkopen nu Behati zwanger is. Sumner beëindigde haar affaire namelijk maanden geleden en wilde stil houden dat Adam haar opnieuw benaderde. Sumner voelde zich gebruikt en daar was zij klaar mee. Zij is heel duidelijk over haar gevoelens in haar bericht op TikTok hieronder.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh


Discussie TikTok
De actrice en social influencer Sara Foster plaatst op het bericht van Sumner vervolgens een duidelijke statement op TikTok hieronder. De 41-jarige vindt het met haar ervaringen niet kunnen dat een vrouw overspel pleegt met een getrouwde man. Volgens haar zijn mannen net als honden en zullen zij zich altijd slecht gedragen. Het is aan de vrouw het correcte gedrag te vertonen en er niet op in te gaan, want hij is bezet. Ook had Sumner meer rekening kunnen houden met zijn vrouw door het bericht niet met heel de wereld te delen.

@sarasadmomfoster Dear married men who cheat , You suck. Dear married women who cheat with married men, You suck too. #fyp #cheaters ♬ original sound - Sara Foster


Wederactie
Op het bericht van Sara reageert de 31-jarige actrice en model Emily Ratajkowski weer. Volgens haar is het niet juist de andere vrouw aan te spreken op overspel en mannen als monsters af te schilderen. Zo komen mannen er wel heel gemakkelijk van af en laat je het aan de vrouw om hem af te wijzen. Het is belangrijk dat mannen hun gedrag leren aan te passen.

De actrice uit Lying and Stealing komt uit een echtscheiding van een producer die continue buitenechtelijke affaires had, oftewel een 'serial cheater'. Haar antwoord staat hieronder. Het uitgebreide verhaal staat in Daily Mail hier.

@emrata #stitch with @sarasadmomfoster ♬ original sound - Emrata


Ook op Instagram mengen meer en meer bekendheden zich in het gesprek, zoals Chrishell Stause in het bericht van enews hieronder.



NieuwsFilm