Anthony Mackie ging kapot om deze scène uit 'Captain America: The Winter Soldier'

Anthony Mackie ging kapot om deze scène uit 'Captain America: The Winter Soldier'

De acteur lag dubbel om scène met Bucky.

Lange tijd had Anthony Mackie een bijrol in het Marvel Cinematic Universe. Als de Falcon was hij een tweederangs superheld naast de grote Avengers. Maar daar komt verandering in. Hij is sinds kort de nieuwe Captain America.

In gesprek met IMDb sprak de acteur over de progressie die zijn personage Sam Wilson maakt sinds de serie The Falcon and the Winter Soldier van verleden jaar. Ook wordt de acteur gevraagd om welke scène uit het MCU hij het meest kan lachen.

Stom gezicht in Captain America: The Winter Soldier
"Nou, ik zou zeggen dat de scène waar ik het meest kapot om ga waarschijnlijk de achtervolging is op de brug. Dan steekt Sebastian zijn hand door het glas [van de auto] en trekt het stuur eruit," vertelde Anthony Mackie aan IMDb over een scène in Captain America: The Winter Soldier uit 2014.

"Als je het beeld op pauze zet, dan is het gezicht dat ik trok zo belachelijk. Het was zo onopvallend kinderachtig, de opwinding op mijn gezicht," aldus Mackie. "Dat was waarschijnlijk de scène waar ik het meest om kan lachen."


Mackie keert in ieder geval in Captain America: New World Order terug als Captain America. De film staat gepland voor 3 mei 2024.

NieuwsFilm

meest populair