Deze nieuwe grote streamingdienst start op 25 oktober in Nederland

Deze nieuwe grote streamingdienst start op 25 oktober in Nederland

SkyShowtime brengt veel grote titels naar Nederland.

Eind volgende maand is Nederland weer een grote streamingdienst rijker. Na de introductie van Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max (om er maar een paar te noemen) start binnenkort de dienst SkyShowtime.

SkyShowtime start met zo'n 10.000 uur aan content met films, series en programma's van de zenders NBC, MSNBC, E!, Bravo, SyFy, MTV en Comedy Central. Er komen films op de dienst te staan uit reeksen als Indiana Jones, Star Trek, Jurassic Park en Top Gun.

Het zijn dus vooral de films van Universal Pictures en Paramount Pictures die je zult aantreffen. Zo zullen ook de recente kaskrakers Top Gun: Maverick, Sonic 2 en Jurassic World Dominion al te zien zijn.

Vanaf 25 oktober: SkyShowtime
Als je nu naar de website van SkyShowtime gaat, dan zie je nog niet veel. Het beeld is voorlopig zwart. De kans is groot dat er snel een aanbod voor de Nederlandse geïnteresseerden verschijnt.

De streamer startte deze maand al in Scandinavië en kost daar 6,99 euro per maand. De kans is groot dat de introductieprijs in Nederland daar niet heel veel van zal verschillen.



NieuwsFilm

meest populair