Zo knettergek is Paris Hilton op haar Diamond Baby

Zo knettergek is Paris Hilton op haar Diamond Baby

De hond van Paris is beter gekleed dan menig mens, maar nu vermist.

Zoveel geld als dat Paris Hilton heeft, zoveel kleren heeft haar hondje Diamond Baby. Het beestje, een kortharige Chihuahua, wordt behoorlijk verwend door de blonde parttime actrice. Op Instagram plaatste ze een hele berg video's en foto's om een minder leuke reden.

De in New York City geboren celebrity zien we al jaren met haar pracht en praal over straat gaan. Ze heeft duidelijk geld teveel en dat besteedt ze graag aan allerlei luxe. Het druipt van haar Instagram-pagina af.

Diamond Baby is vermist...
Hier profiteert haar hondje Chihuahua flink van mee. Maar nu... Diamond Baby is vermist. "Het is zo ongelooflijk moeilijk voor mij om te posten omdat ik geen woorden meer heb. 🥺 Diamond Baby wordt sinds afgelopen woensdag vermist," schrijft Paris op Instagram.

"Ik was bij een fotoshoot en we zijn aan het verhuizen en een van de verhuizers moet een deur open hebben gelaten.😭💔" vervolgde de rijke blondine. "Iedereen die ooit van een huisdier heeft gehouden en een huisdier heeft verloren, zal de pijn begrijpen die ik voel - Mijn hart is gebroken."

Hieronder lees je de complete Insta-post, inclusief de verdere emotionele woorden. Wie weet is Diamond Baby snel weer terug bij het baasje om vervolgens flink in de watten gelegd te worden.



NieuwsFilm

meest populair