Een van de beste films van het jaar staat nu op Prime Video

Een van de beste films van het jaar staat nu op Prime Video

Michelle Yeoh en Ke Huy Quan gooien hoge ogen met hun acteerwerk in 'Everything Everywhere All at Once'.

Prime Video heeft een ware topfilm toegevoegd aan zijn catalogus Everything Everywhere All at Once. In deze alom geprezen film belandt Michelle Yeoh in een krankzinnig avontuur door verschillende universa.

Bekijk de afbeelding
Als er een film is die iedereen dit jaar gezien moet hebben, is het wel Everything Everywhere All at Once. Op Rotten Tomatoes, een bekende site waarop recensies worden verzameld, heeft deze een geweldige score van 95 procent met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 8.6.

Ook onder het publiek valt Everything Everywhere All at Once enorm in de smaak. Zeker over het spel van Michelle Yeoh zijn veel complimenten te vinden. De meeste kijkers vinden dat de actrice absoluut een Oscarnominatie verdient voor haar werk in deze film.

Everything Everywhere All at Once (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a.
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.



Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair