Dit is de mooie 23-jarige dochter van Reese Witherspoon

Dit is de mooie 23-jarige dochter van Reese Witherspoon

Producer van 'Where the crawdads sing' poseert met twee look-a-likes

Hoe erg kun je op elkaar lijken? Reese Witherspoon, de producer achter Where the crawdads sing en de actrice van Cruel Intentions, plaatste een opvallende familiefoto op haar Instagram. Op de foto zie je drie dames aan een zondagse brunch : moeder, dochter en kleindochter. Drie look-a-likes.

Reese zit rechts op de foto met een witte blouse aan. Haar goedlachse 73-jarige moeder zit in het midden en is een oudere versie van haar. Links op de foto is de 23-jarige dochter van Reese in een mouwloos shirt.

Tweelingzus
De gelijkenissen zijn opvallend. De dochter van Reese, Ava Philippe, kan zelfs doorgaan voor de dubbelganger van Reese. Ze kunnen tweelingzussen zijn en mensen gaan daar regelmatig mee de mist in. Zo wordt Ava weleens gefeliciteerd met de filmprestaties van haar moeder, omdat mensen oprecht denken dat Reese voor hen staat.

Ava concentreerde zich eerst op haar studie en hobby's als fotograferen. Ze werkt af en toe als model voor onder andere Adidas. Reese en Ava zijn dol op elkaar en gaan vaak samen op stap.

Hetzelfde
Moeder Betty woont sinds kort op hetzelfde erf als Reese en haar man. Hierdoor zie je moeder en dochter vaak samen op foto's en filmpjes. Beiden hebben dezelfde humor en hebben het heel gezellig samen.

Meer foto's van het gezin staan hier bij Daily Mail. Het Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm