Hoe ziet de ster uit 'Tall Girl' er zonder make-up uit?

Hoe ziet de ster uit 'Tall Girl' er zonder make-up uit?

Van 'no make up look' naar 'glam'

Vogue mag meekijken bij Sabrina Carpenter, terwijl zij zich klaarmaakt voor Vogue World. De 23-jarige zangeres en actrice uit de Tall Girl-films lijkt zo weggelopen van school met de frisse blosjes op haar wangen en rode neus. Haar blonde haren hangen los en pluizen wat en ze draagt een oversized shirt.

Sabrina is al vaker bij de Fashion Week in New York geweest en heeft er zin in. Het is een extra speciale gelegenheid vanwege het 130-jarig bestaan van Vogue. Ze zal een zwarte jurk van Alexander Gaultier dragen. Haar make-up en accessoires vormen samen met haar kapsel een mix van modern met 'old school'.

Zowel de hairstylist als de make up artist gaan tegelijkertijd aan de slag met Sabrina. Ze zijn alledrie op elkaar ingespeeld, omdat ze al langer met elkaar werken. In de tussentijd wordt er voornamelijk muziek van Rihanna en Beyoncé geluisterd, hun gewoonlijke 'getting ready music'. En zij praten elkaar bij over hun werk en hun leven.

"Ik probeer uit te zoeken wat ik fijn vind in mijn twintiger jaren. Ik draag veel vintage en snuffel rustig rond in een kringloopzaak, omdat ik graag unieke stukken wil hebben. Ook heb ik graag een kledingstuk met een verhaal, zoals kleren van een modeshow of een reis. In New York is alles wat meer uitgesproken, waardoor een modeshow hier ook anders is."

Sabrina vertelt, dat zij merkt dat ze dezelfde soort kleding fijn vindt als haar moeder rond dezelfde leeftijd toen. Best bijzonder. In de tussentijd verandert Sabrina van een doorsnee studente met een 'no make up look' naar een geraffineerd model. De make-up is waanzinnig 'glam' en haar avondjurk is sexy, vrouwelijk en kort. Het resultaat staat hieronder en op YouTube



NieuwsFilm