Brad Pitt onthult verrassend talent dat hij heeft naast acteren

Brad Pitt onthult verrassend talent dat hij heeft naast acteren

In een museum staan verschillende kunstwerken tentoongesteld

Ooit geweten dat Brad Pitt meer kan dan acteren? Waar de 58-jarige acteur uit Bullet Train vroeger weinig los liet over zijn vrijetijdsbesteding, deelt hij meer en meer. Zo vertelde hij laatst dat hij in balans zijn belangrijk vindt en graag uitwaait aan zee. En uit het niets staan nu 9 kunstwerken van hem tentoongesteld in een museum in Finland.

Brad Pitt is kennelijk beeldend kunstenaar in zijn vrije tijd en hield dat low profile. Als een vriendin van hem de expositie niet zou delen op social media, zouden de kranten het nog niet weten. Het Sara Hilden Art Museum in Finland onthult letterlijk een groot geheim talent, want de kunstobjecten zijn groot.

Verschillende kunstwerken
Op het Instagram-bericht van deBranne Treu hieronder en het artikel in de Daily Mail hier zijn verschillende kunstwerken te zien met namen als 'Ik mikte op jou maar zag mij, alleen was het nu te laat' en 'Zelf aangebrachte schotwonden aan het huis'.

Brad Pitt was niet aanwezig bij de opening van de tentoonstelling. Niet duidelijk is of de kunstwerken te koop staan en tegen welke prijs. De expositie bevat ook werken van kunstenaar Thomas Houseago en zanger Nick Cave.



NieuwsFilm