Wordt de knappe dochter van John Travolta de nieuwe social influencer?

Wordt de knappe dochter van John Travolta de nieuwe social influencer?

Mooi en extreem getalenteerd!

Heel simpel deelt John Travolta een berichtje op zijn Instagram. "Zo trots op Ella. Zij debuteert bij fashion week in New York City." De dochter van John Travolta is pas 22 jaar, maar heeft al verschillende rollen mogen spelen in films, zoals The poison rose.



Als kind al verscheen zij in films en talkshows als The Oprah Winfrey Show. Haar vader en moeder namen haar graag mee naar premières en andere talkshows. Dat is niet vreemd, want beiden waren populair in de filmindustrie destijds.

Naast acteren kan Ella Blue Travolta ook goed zingen. Ze zong als kind al een liedje voor haar eerste film Old dogs. Eerder dit jaar bracht zij het nummer 'Dizzy' uit. Hieronder zingt zij een stukje in een TikTok-video.



Social influencer
En sinds kort is zij dus ook model. Ze liet onder meer kleding zien van Karl Lagerfeld en Kate Spade en bracht het er goed vanaf.

Waar Ella voorheen een tikje verlegen met haar vader in het openbaar kwam, komt zij steeds meer zelfverzekerd over. Op TikTok connect zij op een prettige manier met haar kijkers. Het ziet er naar uit dat Ella zal uitgroeien tot een van de nieuwe social influencers.

Het artikel van Buzzfeed staat hier. Het filmpje van Nicki Swift staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm