Abbey Hoes uit de kleren op Insta-foto

Abbey Hoes uit de kleren op Insta-foto

De Nederlandse celeb in doorschijnend setje.

De Nederlandse actrice Abbey Hoes stond ooit bekend als een van de grootste talenten van het land. Ze won immers twee gouden kalveren voor haar rollen in de film Nena (2015) en later in de serie Petticoat (2017). Eerder dit jaar won ze een heel andere prijs: "Mooiste Vrouw van Nederland".

De vraag is waar ze blijer mee moet zijn, maar de laatste jaren is wel duidelijk dat ze wat betreft acteren kiest voor het grote geld uit Hillywood. Ze is namelijk in de nodige Nederlandse romkoms te zien.

Dit jaar zagen we haar nog in Costa!! en in 2021 zat ze in Zwaar verliefd! 2 en Liefde zonder grenzen. In 2022 dook ze ook op in de Nederlandse tv-series Lost Luggage en Dertigers en als het goed is verschijnt over een niet zo lange tijd de Engelstalige film Nomad.

Op tennisbaan op Instagram
"🍸Fijne zondag! Helaas niet echt het beste weer voor lingerie zitten op een tennisveld met een drankje in je hand, maar hee, in je pyjama de hele dag binnen films kijken is ook best prima 😜," aldus Abbey op Instagram.

We zien haar op een foto die eerder werd gemaakt door de FHM. We zien haar in een lingeriesetje en ze zit bij een tennisveld, met een drankie in haar hand.


De 28-jarige Abbey Hoes op de foto zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair