Lady Gaga nam hartverscheurend besluit in Miami

Lady Gaga nam hartverscheurend besluit in Miami

In tranen biedt zij haar excuses aan

Afgelopen zaterdag moest Lady Gaga haar concert in Miami afbreken, omdat een zware storm overtrok. Het onweerde en de bliksem sloeg vlakbij in. Voor de veiligheid van haar fans en het personeel moest zij het podium verlaten. Kort erna plaatste zij in tranen twee Instagram-berichten online, waarin zij nogmaals in tranen haar excuses aanbiedt.

"Dank dat jullie naar mijn concert zijn gekomen. We hebben geprobeerd de show in Miami af te ronden, maar dat ging niet. Ik weet dat ik graag de hardcore bad bitch uithang, maar ik pak ook graag mijn verantwoordelijkheid in alle liefde. De regen stopte wel, maar de bliksem sloeg vlakbij in. Ik weet niet wat ik zou doen, als er iets met mijn fans of mijn crew of bandleden of dansers zou gebeuren."

"Chromatica Ball gaat over helen en gezond zijn. Ik heb graag dat jullie gezond zijn. En ik ook. Het was daarom het beste besluit om te stoppen. Gezondheid gaat voor. Dank voor de bloemen die naar mij toe zijn gegooid. Ze zal ze koesteren en ik voel mij geliefd. Ik hoop jullie snel weer bij een volgende show te zien."

De video met haar Instagram-bericht staat hieronder. Lady Gaga kun je overigens bewonderen in A star is born. Ook zal zij in nieuwe filmprojecten te zien zijn.



NieuwsFilm