Selena Gomez wordt flink aangepakt in de keuken door Gordon Ramsay

Selena Gomez wordt flink aangepakt in de keuken door Gordon Ramsay

En zij doorstaat dapper alle kritiek!

Mocht je het niet weten: Selena Gomez heeft een kookserie op HBO Max, genaamd Selena + Chef. Mocht je het nog niet weten: Selena bakt er werkelijk niets van, want zij was als tiener altijd aan het werk op de filmset - niet in de keuken. Hoe cool, dat de stemacteur uit de Hotel Transylvania-films toch leert koken met de hulp van echte topkoks.

Elke aflevering is een feestje, zoals zij toegewijd aan de slag gaat om een heuse maaltijd op tafel te zetten voor haar gasten. Zij zamelt daarbij meteen in voor goede doelen. Het is hard werken voor Selena. Maar ze doet het zo leuk, dat haar serie toe is aan een seizoen 4. Zij durft zelfs dapper de kritiek van Gordon Ramsay aan, dus verscheen hij laatst in persona in een aflevering.

In het Instagram-bericht hieronder kondigt de actrice en zangeres haar nieuwe seizoen aan.



Niet gemakkelijk
Selena is niet de beste kok en heeft voorgaande afleveringen vaak online met een chefkok gewerkt. Samen met een topkok in de keuken staan en een redelijke maaltijd bereiden is wat anders. En helemaal met een enorme persoonlijkheid als Gordon Ramsay. Gordon Ramsay is wat zachter voor haar, dan voor degenen in zijn Hell's Kitchen Show, maar gemakkelijk is hij niet.

"Is dit goed?" vraagt zij op een gegeven moment, terwijl hij zelf iets anders voorbereidt. "Vraag je mij dat, of vertel je mij dat?" vraagt hij.
Ze verstomt en beslist: "Dit is goed," waarop hij het resultaat ziet en roept: "Lieve help, ik vroeg je niet de pan in brand te steken."

Zo vraagt hij haar een steak in de achterste pan te leggen, terwijl hij zelf iets anders klaarzet. Selena legt goedbedoeld een steak in een achterste pan. Gordon valt uit: "Verkeerde f***ing pan. Dat is mijn antiaanbakpan voor de aardappelen."
Selena verstomt, blijft netjes en vraagt: "Wat de f***?"
Waarbij Gordon Ramsay onverstoorbaar vraagt de volgende erin te leggen. Selena snapt zijn opmerking niet, totdat haar daagt dat hij de volgende steak bedoelt.

Redelijke maaltijd
Intussen rent Gordon naar het raam en schreeuwt daar maar beleefd naar buiten. Naar een gevoelig vrouwtje als Selena schreeuwen kan natuurlijk niet. Het gaat door en door, want Selena snapt oprecht de aanwijzingen van een chef niet. Zij heeft te weinig ervaring en vergist zich steeds in de timing, de kruiden en de pannen.

Gordon is voor zijn doen vriendelijk, maar het neemt niet weg dat Selena behoorlijk geroast wordt. Complimenten voor beiden, want ze zetten door en hebben een redelijke maaltijd voor elkaar. De aflevering is in elk geval de moeite van het kijken waard. Er wordt gelachen, gevloekt en het resultaat is prima. Een samenvatting staat op YouTube bij Light en hieronder.



NieuwsFilm