Gerucht: Clooney, Pitt en Damon hebben al getekend voor nieuwe Ocean's-film

Gerucht: Clooney, Pitt en Damon hebben al getekend voor nieuwe Ocean's-film

Het vervolg komt er nu echt.

Tussen 2001 en 2007 verschenen er drie films rond het personage Danny Ocean, de meesterdief gespeeld door George Clooney. Na het derde deel en de dood van acteur Bernie Mac werd duidelijk dat de cast geen vierde film meer zou maken.

Nu lijkt die vierde film er toch te gaan komen. Eerder dit jaar verschenen er al geruchten en nu meldt The Sun dat de drie belangrijkste acteurs getekend hebben voor een terugkeer. Dit zijn naast Clooney de acteurs Brad Pitt en Matt Damon.

"De geruchten zijn er al jaren, maar de timing was niet eerder zo goed," aldus de bron van The Sun. "Nu is er het juiste team en de hoofdrolspelers vinden het een goed idee om door te gaan. Het verhaal is te mooi om te laten liggen."

Vierde Ocean's-film
Na de drie films van regisseur Steven Soderbergh verscheen er in 2017 de film Ocean's 8 waarin een groep actrices de hoofdrollen speelden. Deze film werd niet echt een succes.

Naar verluidt zouden ook Ryan Gosling en Margot Robbie rollen krijgen in de film waarvoor de opnames begin 2023 zouden moeten starten.

NieuwsFilm

meest populair