Kim Feenstra toont haar rondingen in ondergoed op Insta-foto's

Kim Feenstra toont haar rondingen in ondergoed op Insta-foto's

De Nederlandse celeb zegt de zomer vaarwel.

Het einde van de zomer nadert en dat zou zomaar kunnen betekenen dat we op Instagram minder Nederlandse celebs in zomerse outfits voorbij zien komen. Actrice en model Kim Feenstra duikt daarom nog even het bos in.

De in 1985 in Groningen geboren blondine heeft de smaak van het actreren weer een beetje te pakken. Ze leek even klaar met het avontuur voor de camera, maar na Niemand in de stad uit 2018 zien we haar dit jaar waarschijnlijk nog in twee producties.

Zo zien we haar waarschijnlijk binnenkort in de scifi-film Sputum van regisseur Dan Geesin. Kim is te zien naast onder meer Yannick Jozefzoon en Jade Olieberg. Een tweede film is de actiethriller Out for Vengeance. Deze Engelstalige Nederlandse productie verschijnt op 21 september beperkt in de States.

In het bos op Instagram
"De zomer is bijna ten einde. Tot volgend jaar maar weer! By @roosjevanleeuwen," schrijft Kim bij twee foto's op haar Instagram. Als we op de Insta van Roosje kijken dan zien we nog een foto van Kim in het bos, en maar weinig om het lijf.


De foto's van de 36 jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina, en hier op de Insta van de fotograaf.


NieuwsFilm

meest populair