Topdrukte op Prime Video in wel erg goede week

Topdrukte op Prime Video in wel erg goede week

Check hier alle nieuwe films op Prime Video.

Het was een behoorlijk lekkere week op Prime Video boordevol goede films. We duiken in het nieuwe aanbod!

Our Friend (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gabriela Cowperthwaite | Cast: Dakota Johnson, Casey Affleck, Jason Segel, Gwendoline Christie
Matthew Teague is gelukkig getrouwd met de 34-jarige Nicole. Als Nicole op een dag te horen krijgt dat ze nog maar zes maanden heeft te leven, stort hun wereld in. Het slechte nieuws durven ze niet te vertellen aan hun twee dochtertjes. Ze krijgen echter onverwacht steun van hun beste vriend Dane, die aanbiedt om een paar weken als buddy bij het gezin te komen wonen. Maar de weken worden al snel maanden. Gebaseerd op het gelijknamige artikel uit Esquire dat de echte Matthew Teague in 2015 schreef. Een waargebeurd verhaal over onvoorwaardelijke vriendschap. Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd.

Last Seen Alive (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Goodman | Cast: Gerard Butler, Dani Deetté, Jaimie Alexander, Russell Hornsby
Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa's ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen...

Waidmannsdank (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Prochaska | Cast: Jutta Fastian, Pia Hierzegger, Robert Stadlober, Hannes Flaschberger
Van een klein bergdorpje zijn de meeste inwoners naar elders verhuisd. De resterende inwoners kennen elkaar allemaal en handelen alle zaken onderling af. Wanneer een lokale jager verongelukt na een flinke val, denk politieagenten Treichel en Schober aanvankelijk aan een tragisch ongeluk. Maar dan blijkt dat er met de ladder geknoeid was.

Im Schatten der Angst (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Till Endemann | Cast: Julia Koschitz, Justus von Dohnanyi, Aaron Friesz, Marie-Christine Friedrich
Psychiater Karla Eckhardt moet beoordelen of de bekende architect Carsten Spanger ontoerekeningsvatbaar is, of niet. Hij bond een jonge vrouw vast in zijn kelder waar ze doodsangsten uitstond. Karla Eckhardt diagnosticeert hem met een ernstige narcistische persoonlijkheidsstoornis en vermoedt al snel dat ze een ervaren dader voor zich heeft. Is Spanger mogelijk een seriemoordenaar?

Son of the South (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Alexander Brown | Cast: Lucas Till, Jim Klock, Michael Sirow, Jake Abel
Een kleinzoon van een Klansman wordt volwassen in het zuiden. In de zomer van 1969 zit hij gevangen in een plaats en tijd waar hij moet kiezen aan welke kant hij staat. Hij vecht tegen sociaal onrecht, onderdrukking en geweld en transformeert zichzelf om de wereld om hem heen te helpen veranderen. Hij sluit zich uiteindelijk aan bij de Civil Rights Movement.

Kobe: Una Storia Italiana (2022)
Regie: Jesus Garces Lambert |
Kobe Bryant is een van de grootste basketballers in de geschiedenis. Hij groeide op in de Italiaanse provincie, omringd door pasta, het platteland en voetbalgejuich.

Goodnight Mommy (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Sobel | Cast: Naomi Watts, Cameron Crovetti, Peter Hermann, Nicholas Crovetti
De tweeling Elias en Lucas verwelkomen hun moeder die thuiskomt na een medische ingreep. Doordat haar gezicht tijdens de genezing nog verborgen is, is ze onherkenbaar. Wanneer ze zich ook anders dan normaal gedraagt, vermoeden de jongens dat een andere persoon de plaats van hun moeder heeft ingenomen.

13:14. The Challenge of Helping (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Santiago Fabregas | Cast: Eugenio Derbez, Juanpa Zurita, Pambo, Jérôme Jarre
Juanpa Zurita is een jonge influencer die zijn platform gebruikt om fondsen op de halen voor de wederopbouw van Ocuilan, een klein stadje vlakbij Mexico City dat helemaal verwoest was na een aardbeving om 13:14 op 19 september 2017. Zijn intenties zijn goed, maar makkelijk is het niet.

NieuwsFilm

meest populair