Thanos-bedenker voorziet deze opvallende toevoeging aan het MCU

Thanos-bedenker voorziet deze opvallende toevoeging aan het MCU

De Blood Brothers kunnen wel eens debuteren straks.

Thanos- en Gamora-bedenker Jim Starlin denkt dat de Blood Brothers zijn volgende Marvel Comics-personages zijn die zich bij het Marvel Cinematic Universe zouden moeten voegen.

Jim Starlin bedacht best een aantal iconische personages, waaronder Thanos die centraal bleek te staan als vijand van de Avengers in de eerste 20 films van het Marvel Cinematic Universe. Tijdens een interview met Inverse vertelde Starlin over andere van zijn personages die dan in het MCU voor zouden kunnen komen.

De Blood Brothers
Starlin vertelde: "Ik heb gehoord dat Marvel misschien wel een aantal andere personages zou willen gebruiken die ik bedacht heb. Ze hebben er denk ik steeds minder. Natuurlijk kunnen ze met het multiversum Thanos terug brengen, want met de terugkeer van Thanos opent dat weer kansen voor andere personages. Er zijn een paar die ze nog niet gebruikt hebben, waaronder de Blood Brothers."

De Blood Brothers werden in 1973 gelanceerd in Iron Man #55, waarin ze Thanos dienden door zijn basis op Aarde te beschermen.

De twee aap-achtige aliens vochten tegen Iron Man en The Thing en werden verslagen door hen, waarop Thanos besloot het tweetal te bestraffen. Ook werd een van de twee vermoord door Drax en de ander uiteindelijk iemand die vocht met onder meer de Lethal League, The Hood en Norman Osborn.

Overigens voegde ook Eros, de broer van Thanos, zich al bij de franchise.

NieuwsFilm