'Halloween Ends'-clip: legt schurk Michael Myers dan eindelijk het loodje?

'Halloween Ends'-clip: legt schurk Michael Myers dan eindelijk het loodje?

Laurie Strode weet eindelijk hoe ze haar aartsvijand voor eens en altijd kan uitschakelen.

Volgende maand is het eindelijk zover en krijgen we de nieuwste maar ook meteen laatste Halloween-film te zien. Nu is er een nieuwe clip online verschenen van de blockbuster, die hieronder te bekijken is!

In Halloween Ends neemt Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) het wederom op tegen de grote schurk Michael Myers. Sinds het begin van de geliefde franchise maakt hij haar het leven lastig, maar het lijkt erop dat zij hem in de onderstaande beelden misschien wel eens te slim af is.



Dood
Zo horen we Strode zeggen: "Misschien kan hij alleen sterven als ook ik sterf". Het lijkt er dus op dat ook het belangrijkste personage van de reeks het loodje gaat leggen, of zichzelf misschien opoffert, in de hoop voor eens en altijd een einde te maken aan Myers.

Gedurende de 12 Halloween-films weet Myers het elke keer weer te overleven, maar misschien komt hij deze keer dus eens niet weg. Sommige fans speculeren al langere tijd dat Myers een soort van bovennatuurlijk kwaad is, dat op een of andere manier verbonden is met Strode en dus ook zij moet sterven, mocht hij definitief gestopt willen worden. Volgende maand zullen we zien hoe dit uitpakt!

NieuwsFilm

meest populair