Deze recente Marvel-held wordt het gezicht van nieuwe franchise

Deze recente Marvel-held wordt het gezicht van nieuwe franchise

David Harbour moet Gran Turismo-filmreeks groot maken.

Acteur David Harbour heeft veel te danken aan de serie Stranger Things van Netflix. Zonder die successerie had nu waarschijnlijk niet in het Marvel Cinematic Universe gespeeld. Nu wordt bekend dat hij ook een belangrijk rol krijgt in de film Gran Turismo.

Harbour speelde in Black Widow het komische, maar supersterke personage Alexei Shostakov / Red Guardian. Afgelopen weekend werd bekend dat hij de rol ook speelt in de in 2024 te verschijnen Marvel-film Thunderbolts.

David Harbour in Gran Turismo
Sony Pictures and PlayStation Productions werken sinds kort aan de gameverfilming Gran Turismo die geregisseerd moet gaan worden door Neill Blomkamp (District 9, Elysium).

Het verhaal volgt een tiener die erg goed is in het spelen van Gran Turismo. Zijn spelvaardigheden bleken zo goed dat hij de kans krijgt om een echte professionele autocoureur te worden.

Harbour gaat een oud-autocoureur spelen die de jonge racer begeleid als een mentor. Wie de jonge racer speelt is nog niet bekend, maar vanaf 11 augustus 2023 moet Gran Turismo in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair