Dit wereldberoemde topmodel is niet veilig voor Leonardo DiCaprio

Dit wereldberoemde topmodel is niet veilig voor Leonardo DiCaprio

De acteur maakt er werk van!

Nog niet zo heel lang geleden zette Leonardo DiCaprio een punt achter zijn relatie met actrice en model Camila Morrone. Blijkbaar heeft de met een Oscar bekroonde acteur niet veel zin om lang alleen te zitten, want het schijnt dat hij nu alweer zijn zinnen heeft gezet op een ander topmodel.

Het gaat hier om Gigi Hadid, een beroemd Amerikaans fotomodel en televisiepersoonlijkheid. Hoewel DiCaprio en Hadid officieel nog niet bij elkaar zijn, zijn er wel meerdere bronnen die weten te bevestigen dat de twee bekendheden elkaar beter willen leren kennen en dat DiCaprio al helemaal weg van haar is.

Date
De 47-jarige DiCaprio en de 27-jarige Hadid werden ook al samen gespot en leken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. The Daily Mail postte ook een kiekje van de twee, waarin ze behoorlijk close zijn.

Hoewel DiCaprio net pas goed en wel een maand single is, werd hij al meerdere keren in New York gespot, waar Hadid leeft met haar tweejarige dochter Khai, wiers vader zanger Zayn Malik is, Hadids ex. Enkele dagen geleden leek het er echter ook op dat DiCaprio een ander model aan de haak had geslagen, namelijk Maria Beregova. Dit lijkt dus echter niet te kloppen, of misschien houdt de acteur gewoon al zijn opties open. Zie hieronder enkele kiekjes van Hadid.



Films
Buiten het daten zit DiCaprio niet stil. Zo werkt hij mee als producent aan meerdere grote projecten, maar hij zal zelf ook te zien zijn in verschillende films, zoals o.a. Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese.

NieuwsFilm

meest populair