3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Thor: Love and Thunder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, e.a.
Thor is op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zelfontdekkingsreis. Deze wordt echter ruw onderbroken door Gorr, een galactische moordenaar die alle goden wil uitroeien. Thor komt samen met zijn vrienden Valkyrie en Korg in actie om hem te stoppen. Daarbij krijgen ze hulp uit onverwachtse hoek, namelijk van Jane Foster, de ex-vriendin van Thor die nu ook over donderkrachten blijkt te bezitten.

Pinocchio (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Benjamin Evan Ainsworth, Tom Hanks, Joseph Gordon-Levitt, e.a.
Houtsnijder Gepetto doet met succes de wens dat zijn nieuwste creatie - een pop genaamd Pinocchio - tot leven komt. Als echte jongen moet hij leren wat het echte leven inhoudt en het verschil tussen goed en kwaad leren begrijpen. Pinocchio maakt echter de fout de verkeerde figuren te vertrouwen en belandt daardoor al snel in de problemen. Aan zijn liefhebbende vader om hem te redden.

Star Wars: Rogue One (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gareth Edwards | Cast: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, e.a.
In een tijd van oorlog komt een groep onwaarschijnlijke helden samen om de plannen te stelen voor de Death Star, een ultiem vernietigingswapen, uit handen van de vijand. Onder leiding van de getroebleerde Jyn Erso vormen zij het verzet tegen het machtige Keizerrijk. De groep gaat op een gevaarlijk avontuur door het heelal om deze buitengewoon zware opdracht te volbrengen voordat het te laat is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair