Eerste poster en afbeelding van Pixars nieuwe avontuur 'Elemental'

Eerste poster en afbeelding van Pixars nieuwe avontuur 'Elemental'

Iets minder dan een jaar wachten!

Een nieuwe Pixar-film is altijd iets om naar uit te kijken, dus het is goed om te horen dat de geliefde animatiestudio in juni 2023 met een nieuwe film komt! Dit is ook, in tegenstelling tot de laatste jaren, eens geen vervolg, sequel of prequel, maar iets origineels.

Het gaat hier om de film Elemental, die gemaakt wordt door regisseur Peter Sohn. Hij was al eerder verantwoordelijk voor een andere Pixar-film, namelijk The Good Dinosaur. We wisten al een tijdje dat deze film er zou komen, maar nu is er weer wat meer informatie vrijgegeven.

Poster
Zo is nu de eerste poster van de film online verschenen. Hoewel dit nog niet veel verklapt, zien we wel de handen van Ember en Wade bij elkaar komen. Zij zijn de twee belangrijkste personages van de film en krijgen, tot hun grote verbazing, een goede band met elkaar.

Zij wonen namelijk allebei in een stad waar iedere bewoner 'gemaakt' is van vuur, water, aarde of lucht. Ember is van vuur, Wade van water, waardoor ze denken dat ze niet veel met elkaar gemeen hebben, maar toch groeien ze naar elkaar toe. Bekijk de 'hoofdrolspelers' hieronder.



Inspiratie
Filmmaker Sohn zegt veel inspiratie te hebben opgedaan uit zijn jeugd in New York. Hij wilde dan ook, in zijn eigen woorden: "de diversiteit van de stad laten zien in de film". Deze brengt hij tot leven door middel van kleurrijke beelden. Bekijk de poster hieronder.



NieuwsFilm

meest populair