Voorlopig komt het populairste team niet naar het Marvel-universum

Voorlopig komt het populairste team niet naar het Marvel-universum

De X-Men zijn voorlopig niet te zien.

Velen hadden gehoopt dat Kevin Feige en Marvel Studios de cast van de Fantastic Four zouden aankondigen dit weekend tijdens de D23 Expo. Maar zover mocht het niet komen. Daar bovenop was er nog wat teleurstellend nieuws voor fans.

Dit weekend hadden Kevin Feige en zijn Marvel Studios een drukke presentatie voor de D23 Expo voorbereid. Niet alleen debuteerden er trailers, ook mocht het publiek heel wat exclusieve beelden bekijken. En dan werden ook nog nieuwe Marvel-personages als de Thunderbolts onthuld.

Geen X-Men nieuws
Alleen was er geen nieuws over de X-Men. Deadline-journalist Justin Kroll zegt dat er voorlopig niks gaat komen.

Volgens Kroll "zit zo'n film er echt voor langere tijd niet aan te komen. Buiten een schrijver die misschien wel gevonden is en ermee bezig is, is het heel onwaarschijnlijk dat er voorlopig casting keuzes gemaakt gaan worden hierover."

Dat heeft er volgens Kroll mee te maken dat Kevin Feige keuzes over castleden liever maakt in samenspraak met de regisseur van een project.

Voorlopig zit er dus geen nieuws aan te komen over de X-Men. Tegelijk is het wel al zo dat de eerste echte mutant gedebuteerd is in het Marvel Cinematic Universe, in de vorm van Ms. Marvel, ofwel Kamala Khan zoals het jonge meisje eigenlijk heet. Daar zullen we het voor nu even mee moeten doen.

NieuwsFilm