De toekomst van Disney+ is nog veel grootser dan gedacht

De toekomst van Disney+ is nog veel grootser dan gedacht

Disney+ heeft gigantische plannen.

Disney+ heeft een mooie en innovatieve toekomst in het verschiet. Dat zegt Disney CEO Bob Chapek in elk geval tijdens de D23 Expo.

Disney+ werd in november 2019 gelanceerd met een heel breed aanbod, dat onder meer uit de eerste live-action Star Wars-serie en meer, veel meer bestaat. Door de vele overnames die Disney de afgelopen jaren gedaan heeft, zie je op de streamingdienst onder meer content van 20th Century, Pixar, Disney Channel, National Geographic, Marvel Studios en Lucasfilm.

Er komt meer naar Disney+
Maar er komt meer naar Disney+. De streamingdienst, die elke week weer een paar nieuwe afleveringen van series lanceert, moet diverser worden volgens Disney-baas Chapek.

Tijdens zijn speech voor de Disney Legends Awards-ceremonie, die de lancering van de D23 Expo vormde, vertelde hij dat er een interactieve toekomst in het verschiet ligt voor Disney+.

"We stellen ons een toekomst voor waarin Disney+ niet gewoon een streamingdienst is, maar een platform voor een nieuwe generatie verhalen die verteld worden en de fysieke en digitale werelden vermengt op een manier die alleen Disney voor elkaar kan krijgen: eentje waarin we je ervaring kunnen personaliseren en op jou af stemmen. Een toekomst waarin je sport niet op passieve wijze kijkt, maar de kans hebt om deel te zijn van de actie. Een toekomst waarin onze pretparken door de fysieke en technologische grenzen van vandaag breken en ervaringen bouwen die je verwachtingen en voorstellingsvermogen te boven gaan."

NieuwsFilm