Kang the Conquerer heeft al heel wat Avengers gedood in het MCU

Kang the Conquerer heeft al heel wat Avengers gedood in het MCU

Dat onthullen beelden van Ant-Man 3.

Nieuwe beelden van Ant-Man and the Wasp: Quantumania die tijdens de D23 Expo van dit weekend werden vrijgegeven, laten zien dat Kang the Conquerer meerdere Avengers vermoord heeft.

Tijdens de D23 Expo werden beelden van Ant-Man and the Wasp: Quantumania onthuld. Die lieten zien hoe Kang een gesprek voert met Ant-Man. En hoewel ze nog niet vrijgegeven zijn, kunnen we ze wel voor je omschrijven en zegt het een en ander over zijn rol in het MCU.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Kang leerden we kennen in de serie Loki. In de finale ontmoetten we een variant van hem, He Who Remains, die de Time Variance Authority geschapen had en ervoor zorgde dat geen ander universum kon bestaan. Maar hij werd vermoord door Sophie, een variant van Loki, waardoor het multiversum weer open barstte.

De schurk Kang is straks een soort almachtige Thanos-achtige figuur waarvoor de Avengers bij elkaar moeten komen. In Phase 6 van het MCU, in 2025, nemen ze het tegen hem op.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania brengt hem officieel naar het MCU als Kang. In de beelden is te zien hoe Ant-Man en Kang elkaar ontmoeten.

"Heb ik je al eens eerder vermoord?" vraagt Kang in de beelden aan Scott. "Ze vervagen allemaal een beetje." Daarna onthult hij dat er iets van hem gestolen is en dat alleen Scott Lang dat terug kan brengen. Als hij vraagt "hebben we een deal?" en Scott "nee, ik denk het niet" zegt, gooit hij hem tegen een muur met magie.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is volgend jaar te zien en opent Phase 5.

NieuwsFilm