Felicitaties voor Brendan Frasers grote comeback in 'The Whale'

Felicitaties voor Brendan Frasers grote comeback in 'The Whale'

Na jaren ellende is hij terug!

Brendan Fraser is weer helemaal 'in' in Hollywood. De acteur speelt de hoofdrol in The Whale van regisseur Darren Aronofksy. De film kende zijn wereldpremière tijdens het Venice Film Festival, waar de film ijzersterk werd onthaald. Fraser krijgt dan ook veel lof.

Als iemand een tweede kans verdient, is het wel Fraser. De acteur was eind jaren negentig, begin 2000, een grote naam. Zo was hij te zien in o.a. The Mummy-films, George in the Jungle en de Oscarwinnaar Crash. De laatste jaren zijn echter veel minder leuk voor Fraser geweest...

Carrière
Fraser had meerdere operaties nodig door al zijn gevaarlijke stunts van vroeger, maar ook had hij de nodige gezondheidsproblemen. Hij verloor zijn moeder en was ook niet meer welkom in Hollywood, nadat hij vroeg om een belangrijke man binnen de filmindustrie aan te spreken op zijn gedrag na een eigen #metoo ervaring.

Dat alles eiste zijn tol. Brendan raakte zwaar depressief en scheidde van zijn vrouw. Zijn kinderen zag hij niet meer maar hij moest wel een flinke alimentatie betalen. Nu is hij dus terug!

Emotioneel
The Whale kreeg een staande ovatie van maar liefst 6 minuten. Aronofsky maakte echter gebruik van het moment om zijn hoofdrolspeler in de spotlights te zetten. Fraser was duidelijk erg emotioneel, aangezien hij moest huilen.

Al eerder liet Dwayne Johnson weten dat hij het fantastisch vindt dat Fraser weer terug is. Nu laat ook regisseur Adil El Arbi van zich horen. De filmmaker, bekend van de laatste Bad Boys-film, werkte met Fraser aan Batgirl. Helaas werd dit project geannuleerd, maar El Arbi is wel blij dat Fraser het nu weer 'gemaakt heeft'. Bekijk zijn reactie hieronder.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair