Deze 12 films kan je nieuw zien op HBO Max

Deze 12 films kan je nieuw zien op HBO Max

We zetten de nieuwe toevoegingen op een rij.

12 films verschenen deze week nieuw op HBO Max! Weer een weekje maximaal genieten dus! We zetten alle nieuwe titels die toegevoegd zijn voor je op een rij.

Matilda (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny DeVito | Cast: Mara Wilson, Danny DeVito, Rhea Perlman, Embeth Davidtz
Matilda is een erg intelligent en lief meisje maar haar domme ouders vinden haar alleen maar lastig. Ze is dan ook blij als ze eindelijk naar school mag, maar het lijkt er wel een gevangenis met het monsterachtige schoolhoofd mevrouw Trunchball. Gelukkig stimuleert juf Honey Matilda's talenten wel en het meisje blijkt over een gave te beschikken waarmee ze de grote boze mensenwereld letterlijk op z'n kop zet.

Costa Concordia - Chronik einer Katastrophe (2021)
Regie: Michael Mueller-Erdorf | Cast: Maximilian Allgeier, Beniamino Brogi, Prashant Chauhan, Antonio Di Mauro
Hoor verschillende perspectieven op wat er mis ging op de noodlottige avond op de Costa Concordia, en duik in de wijze waarop het ongeluk gebeurde en hoe de chaotische evacuatie plaatsvond.

Eleonore's Secret (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dominique Monfery | Cast: Paul Bandey, Pascal Berger, Lorànt Deutsch, Joanne Farrell
Natanaël, zeven jaar, kan nog steeds niet lezen. Wanneer zijn overleden tante het huis aan zijn ouders nalaat, schenkt ze haar boeken aan de nieuwsgierige Natanaël. Hij komt erachter dat de boeken dienen als een schuilplaats voor alle helden uit de jeugdliteratuur. Elke avond komen zij tot leven en al gauw komt Nat erachter dat hij hen moet beschermen. Want zodra zij de zolder verlaten zullen zij voor altijd verdwijnen met hun verhalen.

Onder ons (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marco van Geffen | Cast: Dagmara Bak, Natalia Rybicka, Rifka Lodeizen, Guy Clemens
Ewa, een wat naar binnen gekeerde Poolse au pair, komt in een spiraal van twijfel en isolement terecht, als ze meent te weten wie de verkrachter is die de provinciestad waar ze woont onveilig maakt. Ze stelt zichzelf de vraag of je iemand kunt beschuldigen zolang je niet zeker bent van zijn schuld, of moet je dat toch doen, vanwege het acute gevaar voor anderen?

Annabelle Comes Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Dauberman | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman
Om Annabelle ervan te weerhouden nog meer schade aan te richten, plaatsen de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren de bezeten pop binnen de afgesloten artefactenruimte in hun huis. Achter heilig glas, gezegend door een priester, lijkt het veilig, maar een onheilspellende nacht volgt waarbij Annabelle boze geesten in de kamer weet wakker te schudden. Allen zetten ze hun zinnen op een nieuw doelwit; Judy, de 10-jarige dochter van de Warrens.

Zwaar Verliefd! (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamel Aattache | Cast: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Liza Sips, Abbey Hoes
De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar werkleven, maar als het aankomt op de liefde is het een ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Hier komt verandering in wanneer ze op een dag een labrador van een chocoladevergiftiging redt. Isa valt namelijk als een blok voor de eigenaar van de hond: Ruben. Voor de zeer knappe en vriendelijk jongeman laat ze zich door haar zusje en vriendinnen overhalen om haar leven en eetpatroon te veranderen. De vraag is alleen of Ruben haar na deze verandering nog wel ziet zitten...

De Matchmaker (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeroen Houben | Cast: Ariane Schluter, Benja Bruijning, Georgina Verbaan, Sanne den Hartogh
Een stockfotograaf wil de perfecte man voor zijn moeder vinden, want die is alleenstaand en voorkomt zo dat hij de wereld over kan reizen.

Wild Card (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon West | Cast: Jason Statham, Michael Angarano, Dominik García-Lorido, Hope Davis
Nick Wild, wiens gokverslaving hem heeft geleid tot de straten van Las Vegas, besluit om klusjes aan te nemen die 'veiligheid' moeten garanderen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. Zijn leven neemt een andere wending wanneer een vriendin bruut wordt mishandeld en hij gedwongen wordt het op te nemen tegen de maffia.

Escape Plan: The Extractors (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Herzfeld | Cast: Sylvester Stallone, Dave Batista, 50 Cent, Jin Zhang
De dochter van een machtige zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt een routine losgeld affaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.

Evil Dead (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Richard DeManincor, Betsy Baker
Vijf vrienden gaan op vakantie naar afgelegen hut in het midden van de bossen. Bij hun aankomst daar ontdekken ze een vreemd boek met een bandrecorder erbij. Bij het afspelen van de band komt er een demonische kracht vrij.

The Dark and the Wicked (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Bertino | Cast: Marin Ireland, Michael Abbott Jr., Julie Oliver-Touchstone, Lynn Andrews
Wanneer de vader van Louise en Michael stervende is, besluiten ze af te reizen naar hun ouderlijk huis. Op deze afgelegen boerderij komen ze bij elkaar om afscheid te nemen en hun moeder te helpen. Al snel merken ze echter dat er meer mis is met hun moeder dan alleen verdriet. Wanneer ook Louise en Michael de duisternis voelen toenemen, beseffen ze dat er iets ernstig mis is. Terwijl de nachtmerries erger worden, lijkt het erop dat het Kwaad hun familie probeert over te nemen.

Fien & Teun - Het grote dierenfeest (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Temmermans | Cast: Joris Gootjes, Joris Gootjes, Christiaan Koetsier, Christiaan Koetsier
In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun en het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

NieuwsFilm