Yasmin Karssing toont haar lijf in minuscuul pakje op Insta-foto's

Yasmin Karssing toont haar lijf in minuscuul pakje op Insta-foto's

De Nederlandse actrice feest op Burning Man.

Recent dook de Nederlandse BNer en actrice Yasmin Karssing op in de tv-serie Tropenjaren op NPO3. Ze was te zien in een van de afleveringen, namelijk als Kim in De Huwelijksboost. Voorlopig blijft het voor de in 1994 geboren brunette bij kleine rolletjes.

Zo had ze dit jaar nog een kleine rol, al dan wel in een grote Amerikaanse serie. Volgens de IMDb is ze te zien als de "Crying Girl" in de aflevering Sinterklaas Is Coming to Town van de serie Atlanta met onder meer Donald Glover en Zazie Beetz. De aflevering speelt zich af in Amsterdam.

Opvallend op Instagram
"Vind me in de woestijn 🏜," schrijft ze bij een drietal foto's. Bij weer een andere foto schrijft ze "Nog steeds in de wolken mensen ☁️". Yasmin is op het enorme woestijnfeest Burning Man in de Black Rock Dessert in de Verenigde Staten.

Zoals het hoort gaat dit gepaard met weinig verhullende, bijna Mad Max-achtige kleding en decorstukken. En dat weet Yasmin klaarblijkelijk ook.


Bekijken hoe de 27 jarige Yasmin Karssing eruit tijdens Burning Man? Check de foto's op haar Instagram-pagina, ook hier.


NieuwsFilm

meest populair