Prime Video maakte er een topweek van vol nieuwe films

Prime Video maakte er een topweek van vol nieuwe films

Het was behoorlijk goed!

Elke week zetten we op zondag voor je op een rij welke films Prime Video nieuw heeft toegevoegd. Deze week was behoorlijk prima!

Untrapped: The Story of Lil Baby (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Karam Gill | Cast: Lil Baby, Lashawn Jones, Maurice Hobson, Mohawk
Sinds het uitbrengen van zijn eerste album in 2017 is Lil Baby, bij vrienden en familie bekend als Dominique Armani Jones, één van 's werelds meest invloedrijke artiesten. In deze documentaire wordt zijn snelle opkomst naar de top van de hiphopwereld belicht. Als tiener belandde hij in de gevangenis, maar besloot na de straf zijn leven te beteren. Inmiddels is Lil Baby een toegewijde vader voor zijn twee zoontjes en een krachtige stem in de strijd voor raciale gerechtigheid en politiehervorming. Zijn verhaal wordt verteld met voorheen ongeziene beelden, begeleid door zijn muziek.

Ben Stokes: Phoenix from the Ashes (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Grubb, Luke Mellows | Cast: Ben Stokes, Clare Stokes, Sam Mendes, Deb Stokes
Een verfrissend eerlijke film over een buitengewoon cricketspeler. Regisseurs Chris Grubb en Luke Mellows kregen een diepgaande blik in het leven van Ben Stokes.

Wild Mountain Thyme (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Patrick Shanley | Cast: Emily Blunt, Jamie Dornan, Jon Hamm, Christopher Walken
Al haar hele leven is de koppige Rosemary (Emily Blunt) verliefd op haar verlegen buurman Anthony (Jamie Dornan). Hij weet zich echter geen raad met haar gevoelens. Daarbij heeft hij zijn handen vol aan zijn eigenwijze vader Tony (Christopher Walken), die hun boerderij wil verkopen aan zijn succesvolle Amerikaanse neef Adam (Jon Hamm). Net wanneer Anthony eindelijk de moed heeft gevonden om Rosemary's liefde te beantwoorden, staat Adam voor de deur. Is het te laat voor deze twee of zal ware liefde uiteindelijk toch overwinnen?

Don't Go Gentle: A Film About IDLES (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Archer |
Een film over het vinden van kracht in kwetsbaarheid. Het reist door de besluitvaardigheid, vriendschappen en vijanden van IDLES.

The Affair (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Sevcík | Cast: Carice van Houten, Hanna Alström, Claes Bang, Alexandra Borbély
Tsjechoslowakije 1930. Op een heuvel buiten Praag laten Viktor en Liesel Landauer hun droomhuis bouwen. Een modern vormgegeven huis van staal, glas en natuursteen. Met als blikvanger de centrale glazen kamer, een architectonisch hoogstandje. Als donkere wolken zich boven Europa samenpakken moet de joodse Viktor vluchten voor de nazi's. Het vertrek van de bewoners betekent niet het einde van het huis. Het gaat steeds in andere handen over: van de Landauers naar de nazi's, naar de Russen, naar de staat. Altijd blijft de glazen kamer magische aantrekkingskracht uitoefenen op de bewoners.

Secret Window (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Koepp | Cast: Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello, Timothy Hutton
Een schrijver, Morton Rainey, heeft zich teruggetrokken in zijn buitenverblijf aan de oevers van Tashmore Lake, nadat zijn vrouw is vreemdgegaan. Op een dag arriveert er een man, John Shooter genaamd, die Morton ervan beschuldigd zijn verhaal te hebben gestolen. Morton tracht de man ervan te overtuigen dat dit echt niet het geval is, en probeert hem het originele verhaal te laten zien, dat twee jaar eerder geschreven is dan Shooter's verhaal. Op de één of andere manier lukt het hem echter niet het origineel te vinden en beginnen er vreemde dingen te gebeuren...

Last Action Hero (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: John McTiernan | Cast: Arnold Schwarzenegger, F. Murray Abraham, Art Carney, Charles Dance
Jack Slater (Arnold Schwarzenegger) is de held van het witte doek. Zijn grootste fan, Danny, krijgt een magisch bioscoopkaartje waarmee hij in de echte filmwereld terechtkomt. Danny heeft waardevolle informatie over de criminelen waar Slater naar op zoek is. Samen gaan zij op jacht naar de bandieten. Wanneer het magische kaartje in handen van de bende valt en zij op hun beurt door het witte doek de echte wereld in stappen, lopen film en werkelijkheid in elkaar over.

Deliver Us from Evil (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Derrickson | Cast: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn, Chris Coy
Een politieagent uit New York ontmoet tijdens een zaak een priester die de agent ervan weet te overtuigen dat de zaak demonisch is. Samen nemen ze het op tegen de paranormale krachten die hen tegenwerken.

Big Fish (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange
William Bloom probeert meer te weten te komen over zijn stervende vader. Hij probeert zijn leven in kaart te brengen door de verschillende verhalen die over hem de ronde doen te combineren. Hierdoor begint hij de goede en slechte kanten van zijn vader beter te begrijpen.

Sing 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Garth Jennings | Cast: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Tori Kelly
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten 's werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

NieuwsFilm

meest populair