Sofia Carson uit 'Purple Hearts' vertelt dingen die niemand weet over haar films

Sofia Carson uit 'Purple Hearts' vertelt dingen die niemand weet over haar films

'Daar gaat zij', is onze vaste zin geworden bij bijzondere gelegenheden

De 29-jarige actrice Sofia Carson doet het erg goed met opnieuw een nieuwe Netflix-film uit. En dat terwijl zij nog niet zo lang te zien is op tv.

Voor Cosmopolitan vertelt zij meer over de leuke momenten op de set en dingen die niemand nog weet. Sofia heeft een prettige stem en lacht voluit - met een schattig, knorrend geluid.

"Ik begon met een gastrolletje in de Disney show Austin & Ally. Mijn moeder nam een foto van me, toen ik net de set opliep. Het was de allereerste dag ooit voor mij op een filmset. Mijn hele familie was aanwezig. Later schreef zij bij de foto Daar gaat zij. Dat is voor ons de vaste zin geworden bij bijzondere gelegenheden."

"Bij Feel the beat heb ik met de jonge dansers een paar dagen geoefend voor de finale. Ik heb hen verteld dat zij altijd contact moeten blijven houden met hun familie en dat zij hun school af moeten maken. Dat doe ik ook."

"Purple Hearts is mij dierbaar. Ik was vanaf het begin betrokken bij de film en kon de ontwikkeling volgen. De scène waarin ik zing voor Nick is erg speciaal. Hij is niet zichtbaar voor de kijkers, maar lag op de grond toen ik zong. Zo kon ik meer gevoel houden bij het liedje. Datzelfde deed ik voor de soldaten op de filmset."

Andere films bespreekt Sofia ook in dit filmpje van Cosmopolitan op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair