Warner Bros. schrapt groots DC-evenement

Warner Bros. schrapt groots DC-evenement

De studio houdt het bij de verschillende Comic Cons.

De editie van het virtuele fan-event DC FanDome gaat dit jaar niet door volgens Popverse. Het evenement werd gelanceerd in 2020 en keerde vorig jaar terug en benadrukte DC Comics en verschillende film-, tv- en game-reeksen.

Speculaties over het evenement namen de afgelopen maanden flink toe, vooral in de nasleep van een massale terugkeer naar kleinschaligere evenementen samen met de kostenbesparende maatregelen van de nieuwe eigenaren van Warner Bros. Discovery.

Daarnaast zijn er meerdere DC-activiteiten aangepast of stopgezet en zijn er op verschillende fronten onduidelijke toekomstplannen.

Geen DC Fandome
DC heeft de San Diego Comic-Con al bijgewoond en maakt zich klaar voor New York Comic Con volgende maand. In een verklaring aan Popverse zegt Warner Bros.:

"Met de terugkeer van persoonlijke evenementen, is Warner Bros. Discovery verheugd om live met onze fans te kunnen communiceren op tal van comic-cons over de hele wereld en zal DC FanDome niet plannen voor 2022."

DC-eigenaar Warner Bros. leek DC Fandome aan te grijpen om jaarlijks het nieuws rond het DC Extended Universe toe te lichten.

NieuwsFilm

meest populair