Deze 3 absolute topfilms kun je nu ook gewoon thuis bekijken

Deze 3 absolute topfilms kun je nu ook gewoon thuis bekijken

Van Vikingen tot multiversum.

De afgelopen tijd verschenen er heel wat topfilms in de bioscoop. Sommige daarvan zijn inmiddels beschikbaar om te huren, bijvoorbeeld via Pathé Thuis of iTunes. FilmTotaal heeft vandaag drie Premium-films voor je uitgezocht die absoluut een keer gezien moet hebben.

Everything Everywhere All at Once (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a.
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.

The Northman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, e.a.
De Noorse prins Amleth zag als tiener met zijn eigen ogen hoe zijn vader op brute wijze werd vermoord door diens halfbroer Fjölnir. Sindsdien zint hij op wraak. Nu, jaren later, is Amleth een zeer getrainde Viking en krijgt hij eindelijk de kans om zijn missie te volbrengen. Tijdens zijn jacht op de moordenaar, gaat hij door diepe, donkere dalen.

Wolf (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nathalie Biancheri | Cast: George Mackay, Lily-Rose Depp, Paddy Considine, e.a.
Jacob denkt dat hij een wolf is die gevangenzit in een menselijk lichaam. Zijn familie stuurt hem naar een gespecialiseerde kliniek waar hij in contact komt met gelijkgestemde zielen. De kliniek voorziet extreme en wrede therapieën onder leiding van de Zookeeper. Jacob sluit vriendschap met Wildcat met wie hij 's nachts in het gebouw rondsluipt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair