'James Bond'-fans weten het zeker: Henry Cavill wordt de nieuwe 007

'James Bond'-fans weten het zeker: Henry Cavill wordt de nieuwe 007

De Superman-vertolker staat op nummer 1 bij de wedkantoren.

Wie wordt toch de nieuwe James Bond? Het is niet alleen een vraag die elke liefhebber van de populaire spionagefranchise bezighoudt, maar ook een die geld op kan leveren. Er wordt zelfs flink op gewed en bij de wedkantoren is een interessante nieuwe naam naar boven gekomen waar massaal op wordt ingezet.

Niemand minder dan Henry Cavill is op dit moment de meest populaire kandidaat om de iconische rol van Daniel Craig over te nemen. Dat blijkt uit een rondgang bij ruim twintig wedkantoren.

De Britse acteur is onder meer bekend van zijn rol als Superman in het DC-filmuniversum. Ook speelt hij de hoofdrol in de succesvolle Netflix-serie The Witcher. Ervaring als geheim agent deed hij op in Mission: Impossible - Fallout (2018).

De vraag is of Cavill daadwerkelijk wordt overwogen door de producenten. Volgens recente geruchten zouden zij een acteur van rond de dertig zoeken zodat ze een tijdje met hetzelfde gezicht doorkunnen. Cavill is 39.

Nieuwe nummer 1
Eerder werd er het meest ingezet op Bridgerton-acteur Regé-Jean Page. Hij staat nu op de tweede plaats, maar is volgens de wedkantoren dus alsnog een heel goede kanshebber.

Wanneer we de aankondiging van de nieuwe 007 kunnen verwachten, is nog niet bekend. De producenten trekken een hoop tijd uit om de juiste opvolger te vinden.

NieuwsFilm

meest populair