Rotten Tomatoes-score 'Lord of the Rings'-serie is binnen: Daverend succes?

Rotten Tomatoes-score 'Lord of the Rings'-serie is binnen: Daverend succes?

Lord of the Rings boekt succes!

The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat morgen eindelijk van start. De televisieserie heeft jaren op zich laten wachten en in al die tijd bouwde flink wat spanning zich op onder de fans.

De Tolkien-hardliners waren natuurlijk als de dood dat het voor hen zo geliefde bronmateriaal verkwanseld zou worden. Maar Prime Video liet eigenlijk al toen men begon met The Lord of the Rings: The Rings of Power zien dat de intentie was om de best mogelijke serie te maken.

Is die opzet geslaagd?
Met 124 recensies op Rotten Tomatoes, kunnen we inmiddels wel kijken of de intentie van Prime Video geslaagd is. Het lijkt erop van wel, want The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft een nette score van 83 procent.

Daarmee zijn de meeste critici erg positief over de serie! Enige kanttekening die we veel lezen, is dat de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power een beetje een antagonist mist in zijn eerste afleveringen en allicht wat te breed van start gaat, waardoor het begin wat aan de trage kant is.

The Lord of the Rings: The Rings of Power draait om de opkomst van Sauron en de uiteindelijke strijd van de verenigde rassen van Midden-Aarde tegen hem.

The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat op 2 september van start op Prime Video en krijgt wekelijks een nieuwe aflevering. Seizoen 2 is al in de maak.

NieuwsFilm

meest populair