Ana de Armas begrijpt gedoe niet over seks in ultra-expliciete 'Blonde'

Ana de Armas begrijpt gedoe niet over seks in ultra-expliciete 'Blonde'

Het valt allemaal wel mee.

Actrice Ana de Armas speelt binnenkort de hoofdrol in Netflix-film Blonde. Daarin zien we het levensverhaal van Marilyn Monroe, ongecensureerd en vooral ook zo hard als het was.

De film staat al maanden onder de aandacht, met name omdat de film de hoogste rating, NC-17, kreeg. Het is voor het eerst dat een Netflix-productie die rating kreeg. En dat verbaasde ook De Armas.

Niet helemaal zeker waarom
"Ik begreep niet waarom dat gebeurde," begon De Armas tegenover L'Officiel. "Ik kan je zeggen dat er een boel series en films zijn die veel explicieter zijn met veel meer seksuele content dan Blonde."

Ook regisseur Andrew Dominik begreep de rating niet, omdat zijn team volgens hem vrij netjes 'binnen de lijntjes' gekleurd had met de film.

"Ik denk dat je een stel mannen en vrouwen in een bestuurskamer hebt die praten over seksueel gedrag, en misschien maken de mannen zich zorgen over wat de vrouwen wel niet zullen denken. Het is gewoon een rare tijd. Het zijn geen weergaven van vrolijke, fijne seksualiteit. Het zijn weergaven van situaties die ambigu zijn."

Blonde is vanaf 28 september op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair