Eerste recensies 'The Lord of the Rings: The Rings of Power': kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Lord of the Rings: The Rings of Power': kijken of skippen?

De serie Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt zijn eerste recensies.

The Lord of the Rings: The Rings of Power begint komende vrijdag. Eindelijk! Na bijna vijf jaar wachten is de serie er. Maar is Prime Video er ook in geslaagd iets te maken dat de moeite waard is?

Gelukkig wel, is het antwoord dat we je kunnen geven als we afgaan op de recensies. Na de eerste reacties eind vorige week, zijn er vandaag de eerste volledige recensies online te vinden. En die schetsen een beeld van een serie die misschien wat traag begint, maar wel de moeite waard is om te volgen.

De recensies
We doen een greep uit de recensies:

ComicBook.com: "The Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie die er goed voor staat. Hij heeft een sterke cast, buitengewone actie en interessante plots. Toch bleef ik achter met het gevoel dat ik meer wilde. Ik wil niet gewoon interesse hierin hebben, maar opgewonden zijn."

Collider: "Hoewel er nog een heel seizoen is om te kijken, is The Rings of Power gelanceerd met een succesvolle start en levert hij op zijn belofte van kwaliteit."

Slashfilm: "Ik heb genoten van wat ik gezien heb. Maar ik bleef ook maar denken: wat heb ik een zin om de films opnieuw te kijken."

CNET: "The Rings of Power levert iets bekends, maar verfrissend genoegs om het bezoekje de moeite waard te maken voor zowel fans als Tolkien-newbies."

NieuwsFilm

meest populair