HBO Max voegt al deze topfilms nieuw toe in september

HBO Max voegt al deze topfilms nieuw toe in september

Check hier het nieuwe aanbod.

De maand september op HBO Max wordt er een vol grote releases. Alleen vooral ook grote releases waarvan we nog geen datum hebben. Enkel van de film Elvis kunnen we je nu alvast vertellen wanneer die uitkomt (2 september), van de rest weten we het nog niet precies.

Elvis (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Tom Hanks, Austin Robert Butler, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery | Releasedatum: 2 september
In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley's doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Annabelle Comes Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Dauberman | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman
Om Annabelle ervan te weerhouden nog meer schade aan te richten, plaatsen de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren de bezeten pop binnen de afgesloten artefactenruimte in hun huis. Achter heilig glas, gezegend door een priester, lijkt het veilig, maar een onheilspellende nacht volgt waarbij Annabelle boze geesten in de kamer weet wakker te schudden. Allen zetten ze hun zinnen op een nieuw doelwit; Judy, de 10-jarige dochter van de Warrens.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei
Geen synopsis beschikbaar.Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Holland), die zijn sensationele debuut beleefde in Captain America: Civil War leert in Spider-Man: Homecoming om te gaan met zijn nieuwgevonden identiteit als webslingende superheld. Enthousiast door zijn ervaring met de Avengers, keert Peter terug naar huis, waar hij met zijn tante May (Marisa Tomei) woont, en onder het waakzame oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Downey Jr.) door het leven gaat. Peter probeert weer in zijn normale dagelijkse routine terug te komen, maar wordt afgeleid van de gedachte dat hij zichzelf moet bewijzen als meer dan alleen de vriendelijke Spider-Man. Als de nieuwe superschurk Vulture (Keaton) zijn opwachting maakt, komt alles waar Peter aan hecht in gevaar.

Sherlock Gnomes (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Stevenson | Cast: Kelly Asbury, Mary J. Blige, Emily Blunt, Julio Bonet
Gnomeo en Juliet rekruteren de gerenommeerde detective Sherlock Gnomes om de verdwijningen van andere tuinstukken te onderzoeken.

The Karate Kid (FRANCHISE) (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: John G. Avildsen | Cast: Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue, Martin Kove
Daniel LaRusso verhuist met zijn moeder naar Californie waar hij stapelverliefd wordt op een meisje. Wanneer zij echter door een lokale jeugdbende in elkaar geslagen wordt, vraagt hij Mr. Miyagi, een oude meester in de vechtsporten, om hem karatelessen te geven.

Evil Dead (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Richard DeManincor, Betsy Baker
Vijf vrienden gaan op vakantie naar afgelegen hut in het midden van de bossen. Bij hun aankomst daar ontdekken ze een vreemd boek met een bandrecorder erbij. Bij het afspelen van de band komt er een demonische kracht vrij.

Godzilla (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gareth Edwards | Cast: Aaron Johnson, Cameron 'C.J.' Adams, Ken Watanabe, Bryan Cranston
Joe Brody is een wetenschapper, werkzaam in Japan. Hij ontdekt een anomalie in sonargegevens en gaat op onderzoek uit. Maar dan breekt de hel los. Ondertussen probeert zijn stiefzoon Ford, een jonge marineofficier, terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle, een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

Wonder Woman 1984 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal
De jaren 80. Diana Prince wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en is op weg naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het op moeten nemen tegen Barbara Ann Minerva, beter bekend als de levensgevaarlijke 'Cheetah'. Barbara was een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen.
[b][/b]

NieuwsFilm

meest populair