Daniel Radcliffe schittert in 'Weird Al Yankovic'-trailer

Daniel Radcliffe schittert in 'Weird Al Yankovic'-trailer

Ook Evan Rachel Wood duikt op al Madonna.

Het is al een langere tijd bekend dat Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic zou gaan spelen. Zo hebben we al een poster voorbij zien komen en een teaser trailer, maar nu is de echte trailer aan de beurt!

Weird Al Yankovic staat bekend om zijn wereldberoemde parodieën op de werken van onder meer Madonna en Michael Jackson en is de bestverkochte comedy-artiest aller tijden. De biopic gaat over zijn hele leven, van zijn kindertijd en zijn snelle doorbraak tot zijn liefdesaffaires met beroemdheden en zijn bizarre levensstijl. Bekijk de trailer hieronder!



Al
Weird Al Yankovic, wiens echte naam Alfred Matthew Yankovic is, heeft zelf ook aan de film meegewerkt. Hij had er het volgende over te zeggen: "Ik heb mijn fans altijd beloofd dat er op een dag een film zou komen over mijn leven. Nu is het eindelijk zover!"

"Ik ben er gigantisch trots op dat Daniel mij speelt. Hij doet het geweldig en ik ben er zeker van dat dit dé rol is waar toekomstige generaties hem voor zullen herinneren!" Radcliffe is niet de enige acteur die voor de film in de huid kruipt van een artiest. Evan Rachel Wood (bekend van Westworld) speelt namelijk Madonna.

NieuwsFilm

meest populair