Chris Rock opnieuw gevraagd door Academy voor Oscars 2023, dit is zijn antwoord

Chris Rock opnieuw gevraagd door Academy voor Oscars 2023, dit is zijn antwoord

De komiek heeft er even geen behoefte aan.

Het zou best kunnen dat je niet meer weet wie eerder dit jaar de Oscars hebben gewonnen, maar niemand is vergeten dat Will Smith presentator Chris Rock een klap verkocht. Toch wist Rock heel goed met de situatie om te gaan en is hij nu zelfs gevraagd door de Academy om ook in 2023 het evenement te hosten.

Er was natuurlijk heel veel te doen over het Smith v Rock incident. De komiek maakte een grapje over het kale hoofd van Smiths vrouw, Jada, maar dit schoot de acteur in het verkeerde keelgat. Hij ging het podium op, verkocht Rock een klap en ging weer zitten.

Afloop
Nog geen uur later won Smith zijn eerste Oscar, die hij snikkend in ontvangst nam. Hoewel hij het felbegeerde gouden beeldje wel gewoon mag houden, is hij de komende 10 jaar niet welkom bij de Oscaruitreikingen. Rock daarentegen is weer gevraagd, maar ook hij keert niet terug.

Tijdens een van zijn recente shows liet Rock weten dat de Academy hem wederom heeft gevraagd voor de 2023-editie, maar dat hij hiervoor past. De komiek liet weten dat hij hier de komende jaren sowieso geen interesse in heeft, aangezien het voor hem zou voelen als het terugkeren naar de 'plaats delict'.

Moeite
Rock heeft zich sinds het incident ook maar bijzonder weinig over de klap uitgelaten. De komiek zou het blijkbaar ook tamelijk vervelend vinden dat Smith niet meer aan de bak komt. Dit zouden de voornaamste redenen zijn van Rock om niet meer terug te keren.

NieuwsFilm

meest populair