Liam Neeson maakt film die waarschijnlijk bekend voor gaat komen

Liam Neeson maakt film die waarschijnlijk bekend voor gaat komen

De hardst werkende acteur in Hollywood blijft aan de lopende band films uitpoepen.

Open Road Films heeft de Noord-Amerikaanse rechten verworven van de misdaad-thriller Marlowe, waarin Liam Neeson de rol speelt van Raymond Chandlers iconische detective Philip Marlowe.

De bedoeling is dat Open Road en Briarcliff Entertainment de film op 2 december uitbrengen in Noord-Amerika. Of dit ook geldt voor Europa is nog onbekend.

Een feestje waardig
Marlowe geldt als de 100ste film van Liam Neeson, dus laten we hopen dat de film iets bijzonderder wordt dan de laatste paar films van de doorgewinterde acteur.

Het verhaal van de film is gebaseerd op auteur John Banville's boek The Black-Eyed Blonde en speelt zich af in het Bay City van de jaren '30. We zien hoe een aan lager wal geraakte Marlowe wordt ingehuurd om de ex-minnaar van een glamoureze dame (Diane Kruger) op te sporen. Jessica Lange speelt een filmster die de moeder van Krugers personage is.

Andere acteurs die meespelen in de film zijn Danny Huston, Alan Cumming, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ian Hart, Colm Meaney, Daniela Melchior en Francois Arnaud. Neil Jordan verfilmt als regisseur een script van William Monahan.

NieuwsFilm

meest populair