De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Me Time (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Hamburg | Cast: Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall, e.a.
Sonny is een toegewijde huisvader die weleens wat tijd voor zichzelf kan gebruiken. Wanneer hij voor het eerst in jaren alleen thuis is, besluit hij het er dan ook goed van te nemen. Samen met zijn losbandige beste vriend Huck gaat hij op een wild verjaardagsweekend, inclusief dansfeesten en skydiven.

Blacklight (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Williams | Cast: Liam Neeson, Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith, e.a.
Travis Block, een geheim agent die probeert te ontsnappen aan zijn duistere verleden, ontdekt een dodelijke samenzwering waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Hij doet er alles aan om de waarheid boven water te krijgen en komt daarbij tegenover zijn machtige werkgever te staan.

Kærlighed for Voksne (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Topsøe-Rothenborg | Cast: Dar Salim, Sonja Richter, Mads Kruse, e.a.
Er is weinig spanning meer in de relatie van Christian en Leonora. De dunne grens tussen liefde en haat wordt dodelijk wanneer Leonora ontdekt dat Christian een affaire heeft met een jongere collega. Op haar beurt heeft Leonora ook haar geheimen. Beiden gaan extreem ver om hun zin te krijgen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair