Deze twee thrillers worden grijs gedraaid op Netflix

Deze twee thrillers worden grijs gedraaid op Netflix

Kærlighed for Voksne en Blacklight in Top 10.

In een paar dagen ziet er de Netflix Top 10 er compleet anders uit. Gisteren debuteerden de romkom That's Amor en de documentaire Running with the Devil: The Wild World of John McAfee en vandaag schreven we al dat Me Time op de eerste plaats in binnengekomen.

Maar er zijn nog twee nieuwkomers en dat zijn twee thrillers. De eerste is Kærlighed for Voksne / Loving Adults van regisseur Barbara Topsøe-Rothenborg en met namen als Dar Salim, Sonja Richter en Sus Wilkins. De film is op de tweede plaats binnengekomen.

In de misdaadthriller lijken Christian en Leonora het goed voor elkaar te hebben. Ze leiden een perfect leven met hun zoon, die net gezond is verklaard na een langdurige ernstige ziekte. Maar als Leonora haar man met een jongere vrouw ziet, neemt ze het heft in eigen handen en weigert ze om de vrouw te zijn die werd achtergelaten.


Op de vierde plaats staat de nieuwste film met Liam Neeson. Het betreft de actiethriller Blacklight van regisseur Mark Williams en met namen als Aidan Quinn, Taylor John Smith, Claire van der Boom en Jasper Bagg.

In de actiethriller pushen verborgen geheimen en het gevaar van macht geheim agent Travis Block tot het randje. Hij stuit op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn, maar als hij de waarheid boven water probeert te krijgen, komt hij lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.



NieuwsFilm

meest populair