Supergoed nieuws voor monster-sequel 'Godzilla vs. Kong 2'

Supergoed nieuws voor monster-sequel 'Godzilla vs. Kong 2'

De opnames van de epische blockbuster-sequel zijn officieel begonnen.

De opnames van het vervolg op Godzilla vs. Kong zijn officieel begonnen in het Australische Queensland! Lees hieronder meer over de voortgang van Godzilla vs. Kong 2.

De eerste film van Adam Wingard was vorig jaar maart een enorm hit voor Warner Bros., en dat ondanks dat de film tegelijkertijd te streamen was via HBO Max. De film bracht in de bioscopen wereldwijd 470 miljoen dollar binnen tegenover een budget van 150-200 miljoen dollar.

De vooralsnog titelloze sequel is de vijfde film in het zogenaamde Monsterverse van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures.

Epische team-up
In deze nieuwe film zullen Zilla en Kong samen strijden tegen een kolossale dreiging die zich onder onze wereld schuilhoudt en niet alleen hun bestaan, maar ook het onze bedreigt.

Rebecca Hall, Brian Tyree Henry en Kaylee Hottle, die we kennen uit eerdere Monsterverse films, zullen opnieuw van de partij zijn. Ze worden bijgestaan door nieuwkomers Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns en Rachel House. Terry Rosari keert terug voor het script, dat hij samen met Jeremy Slater en Simon Barrett schrijft.

Godzilla vs. Kong 2 moet in maart 2024 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair