'She-Hulk' hint naar grote onaangekondigde Marvel-film die iedereen wil zien

'She-Hulk' hint naar grote onaangekondigde Marvel-film die iedereen wil zien

Dit is natuurlijk is dat wel moest gebeuren.

Het Marvel Cinematic Universe is een wel erg vermakelijke serie rijker. Ondanks dat de niet iedereen vooraf wist was ze van She-Hulk moesten verwachten, is de ontvangst sterk. De serie is misschien nu al een van de betere releases in Phase 4.

En de serie komt met leuke verrassingen en zelfs al een enorme onthulling. In de tweede aflevering Superhuman Law wordt er namelijk gehint naar een film die nog niet is aangekondigd door Marvel Studios. Let op SPOILERS!!!


In de nieuwe aflevering zien we hoe Tatiana Maslany's Jennifer Walters omgaat met haar situatie. Net als in de eerste aflevering zien we ook even de Hulk van Mark Ruffalo.

We zien Smart Hulk in gesprek met Walters en als de camera aan het einde van hun gesprek uitzoomt zien we dat hij de ruimte inschiet in het Sakaar-ruimteschip uit aflevering één. Vermoedelijk is hij op weg naar de planeet waarop hij verbleef in Thor: Ragnarok.

Het kan niet anders dan dat dit een hint is naar een Planet Hulk of World War Hulk-film. De kans bestaat dat Hulk naar de planeet gaat om zijn zoon Skaar te ontmoeten. En dat leidt ongetwijfeld tot iets.

MIsschien horen we er al iets over tijdens D23, dat plaatsvindt van 9 tot en met 11 september.

NieuwsFilm

meest populair