Video: Tom Hardy gooit iedereen op de vloer tijdens Jiu-Jitsu toernooi

Video: Tom Hardy gooit iedereen op de vloer tijdens Jiu-Jitsu toernooi

Niet alleen in zijn films is hij een vechtersbaas!

Tom Hardy speelt in de nodige films wel een spierbundel die goed kan vechten. Denk bijvoorbeeld maar aan The Dark Knight Rises, Warrior of Legend. In het echte leven is dit echter niet anders. De geliefde acteur deed namelijk mee aan een Jiu-Jitsu toernooi en won niet een, maar zelfs twee gouden medailles!

De Venom-acteur deed mee aan een toernooi dat was georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel. Als je denkt dat hij enkel en alleen meedoet om een goede indruk te maken, vergis je je, want Hardy veegt de vloer aan met al zijn tegenstanders! Dat is in het onderstaande filmpje ook duidelijk te zien.

@geoffpavey tom hardy getting the arm bar at the reorg open #tomhardy #tomhardyfans #warrior #mma #ufc #bellator #jiujitsu #armbar #kimura #submission ♬ original sound - Jiujitsugeoff


Baas
Na enkele seconden ligt Hardy al bovenop zijn tegenstander, die zich niet meer uit de houdgreep van de acteur kan bevrijden. Het lijkt dan ook tamelijk gemakkelijk voor Hardy, die ook de rest van het toernooi dus nog hoge ogen wist te gooien en naar huis mocht gaan met twee gouden plakken.

In zijn vrije tijd geniet de acteur dus ook wel van wat gevechtsport. Dit zal een goede training zijn voor alle actiefilms waarin hij de komende jaren te zien zal zijn. Niet alleen keert hij terug als Venom voor alweer een derde deel, hij heeft eveneens getekend voor de keiharde actiefilms The Bikeriders, Havoc én War Party.

NieuwsFilm

meest populair